E-health is hot (or not?)

Algemeen door: Geef uw reactie

Wanneer ik de nieuwsberichten van de afgelopen dagen lees is E-health hot. E-health zou een belangrijke bijdrage moeten leveren aan het realiseren van zorg die van hoge kwaliteit, toegankelijk en kosteneffectief zijn, aldus het RVZ.
Afgelopen maandag heeft u het 8e symposium nationaal platform e-health gemist of u moet een van de 50 geïnteresseerden zijn geweest die er wel bij waren.
De emaildokter publiceerde een boekje met 45 collumns die ook op zijn site te lezen zijn. In het online jaarverslag kunt u teruglezen dat 65% contact zoekt om erectiebevorderende medicatie te bemachtigen. Voor de dames: dit zijn de pilletjes die u dagelijks in uw mailbox ongevraagd in de aanbieding aantreft.

Waarschijnlijk heeft u vandaag ook een mailtje mogen ontvangen van Micha van Veggel. Volgens de copyrights biedt hij sinds 1998 via mijntherapeut.nl E-consults aan. Sinds een 80-jarige heer van zijn schouderklachten is genezen, is het bewijs voor online (oefen)therapie geleverd! Op deze site zijn inmiddels al 87 cliënten en 50 therapeuten online.

Maar wat vindt U? Is E-health Hot or Not?

2 reacties op “E-health is hot (or not?)”

  1. fysiodeboogerd zegt:

    onbekend maakt onbemind

  2. Peter Harinck zegt:

    Het verhaal doet mij denken aan een collega, die zijn huisbezoeken altijd in record tempo wist uit te voeren.
    Over hem ging het hardnekkige gerucht, dat hij de oefeningen buiten voor het raam voordeed.

Plaats uw reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Berichten RSS Reacties RSS Inloggen