Amsterdammers opgepast!

Algemeen door: Geef uw reactie

Met name als u in de regio Amsterdam werkzaam bent, graag uw aandacht voor het volgende bericht.

Wanneer u een 29-jarige Engelsman in behandeling krijgt (wel of niet via DTF) die met nek en/of hoofdpijnklachten en mogelijk uitstraling naar armen en electrische gevoelens in de benen, benader deze dan voorzichtig en bel de politie in Amsterdam.

Deze is namelijk op zoek naar een 29-jarige Brit die rondloopt met een gebroken nek. Als de man zich niet snel door een arts laat behandelen, moet voor zijn leven worden gevreesd.

In zijn woonplaats Suffolk had de man zaterdag een auto-ongeluk en raakte gewond. Hij mocht echter na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Later op de dag bleek uit de röntgenfoto’s dat de Brit een gebroken nek had. Hij was inmiddels niet meer te vinden en uit onderzoek bleek dat hij aan het begin van de middag het vliegtuig naar Amsterdam had genomen. De politie hier denkt dat de man in de hoofdstad is.

3 reacties op “Amsterdammers opgepast!”

 1. Rob van den Dobbelsteen zegt:

  Foto: https://www.politie-amsterdam-amstelland.nl/files/images/Vermiste%20Brit%20Connor.jpg

 2. Joop Gerretse zegt:

  Lijkt me goed om te melden dat deze man inmiddels terecht is.

  Zie ook dit bericht http://www.volkskrant.nl/binnenland/article390846.ece/Brit_met_gebroken_nek_terecht?source=rss en dit bericht http://www.telegraaf.nl/binnenland/article57495521.ece..

 3. Rob van den Dobbelsteen zegt:

  Man met gebroken nek terecht

  De 29-jarige Engelsman die in Amsterdam zou rondlopen met een gebroken nek, is terecht. De gewonde Brit is terug in Engeland en ligt daar in het ziekenhuis, aldus de Amsterdamse politie woensdag.

  De man raakte zaterdag gewond bij een auto-ongeluk in zijn woonplaats Suffolk. Hij mocht echter na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Later op de dag bleek pas uit röntgenfoto’s dat de Brit een gebroken nek had. Hij was toen niet meer te vinden en bleek het vliegtuig naar Schiphol te hebben genomen. De politie in Amsterdam vermoedde dat hij in de hoofdstad rondliep en begon dinsdag een intensieve speurtocht naar de man.

  Als hij zich niet snel door een arts zou laten behandelen, moest voor zijn leven worden gevreesd. Na zijn aankomst op Schiphol bezocht de Engelsman naast Amsterdam ook enkele andere Europese steden. Hij werd door zijn ouders opgewacht toen hij met een boot in Harwich arriveerde.

  Bron: ANP

Plaats uw reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Berichten RSS Reacties RSS Inloggen