Fysiofeest in teken van pooiers en hoeren

Algemeen door: Geef uw reactie

Wat pooiers, hoeren en studenten Fysiotherapie gemeen hebben, is een lastige vraag. Maar de studenten van de Avans Hogeschool worden op dinsdagavond 13 november in pikante kleding in café Janssen in Breda verwacht voor de ‘Pimps & Ho’s party’.

Met veel bling-bling, gladde bloesjes en netkousen kan er van 21.00 uur tot omstreeks 2.00 uur worden gefeest. De kaarten voor het Pimps en Ho’s feest kosten 2,50 euro in de voorverkoop, aan de deur is dat 3,50 euro.

Als je toch in de buurt bent en je bent benieuwd hoe de nieuwe generatie fysiotherapeuten uit hun dak gaat, kun je altijd mee komen feesten.

Plaats uw reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Berichten RSS Reacties RSS Inloggen