Politie zoekt handtastelijke ‘fysio’

Algemeen door: Geef uw reactie

De politie is op zoek naar een man die de afgelopen weken twee bejaarde vrouwen in Eindhoven en Veldhoven heeft aangerand. Het gaat volgens de politie om een blanke 60- tot 65-jarige, goed verzorgd uitziende man met kort grijs haar en een normaal postuur.

Een 88-jarige vrouw uit Veldhoven liet de man in de ochtend van 6 mei in haar woning binnen nadat hij had gezegd dat hij een fysiotherapeut was. De man zei dat hij op verzoek van de huisarts van de vrouw langskwam. Vervolgens heeft hij de vrouw onzedelijk betast.

Op 27 april sloeg de man ook al toe bij een 81-jarige vrouw in het Eindhovense stadsdeel Gestel. Ook daar gaf de man zich voor fysiotherapeut uit, waarna hij de vrouw betastte.

De politie is ook op zoek naar eventuele andere slachtoffers van de man.

Plaats uw reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Berichten RSS Reacties RSS Inloggen