Meer tijd voor jezelf

Algemeen door: Geef uw reactie

Langs deze weg wil ik iedereen die gereageerd heeft op mijn bericht ‘Tijd voor jezelf’ hartelijk bedanken. De reacties waren vaak hartverwarmend, en ik heb er dan ook erg veel steun aan gehad. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat mijn beslissing om meer tijd voor mezelf vrij te maken en daardoor minder intensief met het werk bezig te zijn de juiste is.

In de komende tijd zal ik via dit medium regelmatig verslag doen van mijn ervaringen als fysiotherapeut zonder contract met een zorgverzekeraar.

Wordt dus vervolgd.

Een reactie op “Meer tijd voor jezelf”

  1. Rob van den Dobbelsteen zegt:

    Beste Joop,

    Met veel interesse zal ik je bevindingen volgen op het weblog. Ik ben namelijk erg benieuwd naar de bevindingen van niet-tekenaars. Ik hoor weinig berichten van praktijken die niet hebben getekend en dat komt wellicht omdat 95% wel heeft getekend..
    http://fysioforum.nl/comment-n513.html

    Iedereen is hier natuurlijk van harte welkom om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Plaats uw reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Berichten RSS Reacties RSS Inloggen