Weblog “Geenstijl” komt in actie voor patiënten

Algemeen door: Geef uw reactie

Weblog “Geenstijl.nl” (waarvan de bezoekers berucht zijn voor het omduwen van webservers en volkalken van gastenboeken) neemt het tegenwoordig op voor de consument. Dit maal kregen ze telefoon van de 60-jarige Hannah van O. Dit is iemand die goog’lde op ‘consument’ en ‘dienstverlening’ en zo het telefoonnummer van de consumentenhulplijn vond en belde. (audiofragment)

Dan nu het probleem: mevrouw heeft wat klachten waarvoor ze naar de fysiotherapeut moet. Helaas loopt haar fysio, net als duizenden anderen flink te frauderen. We declareren toch allemaal veel meer behandelingen bij de zorgverzekeraar dan waar we recht op hebben? En zo komt het dat iedereen weer veel meer premies moeten betalen.

Hebben uw patiënten ook klachten? Laat ze de GeenStijl consumentenhulplijn op 084-8348496 bellen.

PS. De schuldige collega mag zich hieronder melden.

Plaats uw reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Berichten RSS Reacties RSS Inloggen