Nog meer de handen vrij

Algemeen door: Geef uw reactie

In de categorie therapie zonder handen graag uw aandacht voor een product wat binnenkort op de Europese markt zal komen. Het Amerikaanse ComforTrac ontwikkelde namelijk twee makkelijk te gebruiken tractieapparaten. Eén voor de CWK (zie afbeelding) en één voor de LWK. De producten zouden makkelijk en effectief zijn in het gebruik en er worden publicaties meegeleverd om het bewijs van werkzaamheid aan te tonen. Jammer dat de publicaties niet over het apparaat gaan, maar daar kun je best omheen.

Wellicht is er een gouden toekomst voor dit soort gadgets. Therapeuten hebben meer de handen vrij om te administreren, HKZ certificaten te behalen, te upgraden en deze producten kunt u verkopen aan uw patiënt.

In het kader van het nieuwe ondernemerschap kunt u deze gadgets plaatsen tussen de hoofdkussens, glucosamine´s en braces. De sprekers op het KNGF-congres 2007 propageerden al branchevervaging, uitbreiding van het assortiment en een kassa in de praktijk.

Volgens mij begin ik het te begrijpen.

Plaats uw reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Berichten RSS Reacties RSS Inloggen